Tornar a l'inici

Article

Arriba la 10ª edició del Tast i Tastets al Castell Peralada Restaurant

Tast i Tastets de Casino Peralada torna amb la seva excel•lent programació de sopars maridatge. Una iniciativa que té com a objectiu transmetre la cultura i els valors de la cuina tradicional catalana amb maridatge específic de vins amb denominació d’origen.

En aquesta nova edició els protagonistes seran el xef Xavier Sagristà i el cap de sala i sommelier Toni Gerez, ambdós rere la direcció del Castell Peralada Restaurant. La cuina de Xavier Sagristà és una evolució de segles de tradició culinària reinterpretada de manera creativa i basada en els exquisits productes del territori. Aquest cicle gastronòmic ofereix una programació de sopars maridatge temàtics. Cada una de les jornades culinàries se centrarà en un producte de proximitat concret, que serà el protagonista del menú que confeccionarà Sagristà i que maridarà Gerez.

Els Tast i Tastets d’aquest any seran durant dos dies consecutius per tal d’arribar a molta mes gent:

• 24 i 25.05.2017 | Tast & Tastets Especial la Cuina del Formatge

• 07 i 08.06.2017 | Tast & Tastets Especial del Peix Blau

• 13 i 14.09.2017 | Tast & Tastets El Món de les Aus

• 04 i 05.10.2017 | Tast & Tastets Especial de Cuina Marinera

• 08 i 09.11.2017 | Tast & Tastets Especial Caça i Fruits del Bosc

• 13 i 14.12.2017 | Tast & Tastets Tòfona de Temporada

 

Tots els sopars maridats seran a les 21:00h al Castell Peralada Restaurant amb un cost de 110€.

Tornar a l'inici