Tornar a l'inici

Article

LA GUIA MICHELIN 2017 ES PRESENTA A GIRONA

Resum #GuiaMichelin2017 

Una gran gala organitzada impecablement per Michelin a Girona, al Mas Marroch, l'espai de celebracions de El Celler de Can Roca .Grandiosa feina de Ramon Ramos director del Patronat de Turisme Costa Brava i de Joan Roca per portar la celebració gastronòmica més mediàtica d'Espanya i Portugal a Girona.

 Molt i molt contents per l'estrella a Pere Arpa de Ca l'Arpa de Banyoles. Si l'any passat es va parlar d'injustícia , aquest any els inspectors de Michelin l' han solventada. Menció també per Xavier Pellicer, ex Àbac, ara amb 1 estrella al Celeri de Barcelona.

Michelin no concedeix cap nou 2 estrelles a Catalunya. Una injustícia! Ni Disfrutar, ni Tickets, ni Ca l'Enric , ni Els Brancs. No s'entén. Però Michelin és Michelin i els seus criteris estan clars.

La gran bona notícia va ser el nou 3 estrelles pel restaurant Lasarte de Barcelona de Martin Berasategui i Paolo Casagrande. El primer 3 estrelles de Barcelona i que al suplement Delicatessen de Gidona ja ho vàrem anunciar que podria ser.

Recordem que per la Guia Michelin:

1 estrella significa que val la pena aturar-se. Cuina de gran finesa.

2 estrelles: Cuina excepcional. Convé desviar-se

3 estrelles: Cuina única. Justifica el viatge

Girona per tant es queda amb aquest repartiment :

1 estrella :

Bo-tic (Corçà)

Emporium (Castelló d'Empúries)

Casamar (Llafranc)

Els Brancs (Roses)

Fonda Xesc (Gombrèn)

Ca l'Enric (Vall d'en Bas)

Massana (Girona)

La Cuina de Can Simon (Tossa de Mar)

Les Magnòlies (Arbúcies)

Ca l'Arpa (Banyoles)

2 Estrelles:

Les Cols (Olot)

Miramar (Llançà)

3 Estrelles:

El Celler de Can Roca (Girona)

Tornar a l'inici