Tornar a l'inici

Article

Susana González, ballarina i empresària

INICI AL MEUS PRIMERS PASSOS D ’ HARMONIA, EL BALLET

Persona extravertida, alegre i creativa, sempre visc el present, amb ganes d ’ afrontar la meva vida amb optimisme. Sempre he pensat que no hi ha res impossible, si és que dediques esforç i constància en creure que és possible. Filla de Salt, la meva infància va transcó rrer molt feliç envolta da de la família que estimo. Una família que em va ensenyar els valors de la humilitat i l ’ esforç. Sempre han sigut importants a l ’ hora de fer-me costat i prendre les millors decisions. La meva mare em va ensenyar molts valors al respecte, ha estat sempre un pilar molt important a la meva vida, i de tota la família. Malauradament, el mes de m ar ç sempre serà un mes que record o amb amor i tristesa, per la persona que sempre portaré al meu cor i els meus pensaments : ella, el meu exemple, la meva mare. Des de ben petita, sempre he sentit passió per la gimnàstica artística i el ballet clàssic, esports que han fet de fil conductor a la meva història. Amb 8 anys vaig començar al Salt Gimnàstic Club, la que fora la meva segona casa. Set anys de disciplina, competició i company e risme, que van formar part de la meva formació com a ballarina professional. Modalitats que m ’ han acompanyat en el tret de sortida del meu somni.

BALLES? UNA PARAULA QUE ET POT CANVIAR LA VIDA

Enfoco el meu futur, i un cop realitzat s els meus estudis, afronto el camí laboral. És u n camí que m ’ ha portat a diferents empreses i a l ’ administració publica durant molts anys, un tret d ’ inici que m ’ ha ajudat a formar-me i a madurar com a dona treballadora i emprenedora. Una persona treballadora i inquieta, amb una ment oberta i creativa, amb una explosivitat d ’ idees que fan de mi un a personalitat pròpia amb un atribut exclusiu. Durant la meva trajectòria en el món laboral comú, vaig decidir que havia de buscar una manera de desconnectar de la monotonia. Vaig pensar que la millor opció era provar el ball! Un entorn sa i social, on a l ’ hora de conèixer gent podria fer esport. Podria volar la meva ment i desconnectar mentre donava els meus primers passos de ball, uns primers passos que marcarien el meu present. Dins els balls socials vaig triar la s alsa, un ball amb energia i explosivitat, estil i tè cnica. Un ball llatí que t ’ endinsa dins un mó n que mai no havia vist. Un entorn social durant el dia i la nit. Va ser una experiència tan confortable que vaig repetir la segona classe , i així seguidament. La p odrí em definir com una disciplina que enganxa! Fa que tinguis ganes que acabi la teva jornada laboral per poder anar les classes, ballar, veure els companys i esperar el cap de setmana per poder anar ballar a la nit! Amb els mesos i els anys, vaig ampliar la meva formació com a ballarina i professora de balls llatins i també vaig forma r part d ’ una companyia de ball, on vaig con è ixe r la que avui dia seria la meva parella actual.

LA PASSIÓ PE L BALL, EL CAMÍ CAP A UN SOMNI EMPREN E DOR

Ara farà un any, juntament amb la meva parella, vam decidir crear el nostre somni comú : una escola de ball. Poder ensenyar tot el que haví em après i el que anirem aprenent durant tots aquests darrers i actuals anys com a ballarins, era el que ens feia més il·lusió . Vam decidir emp r endre un nou camí a les nostres vides, sortir de la zona de confort i agafar el timó de la nostr a vida fent re alment els que ens agrada, ballar i ensenyar ball.

UDANCE GIRONA. UN PROJECTE D ’ ÈXIT

Decidim crear Udance Girona, el nostre propi negoci, essent els directors de la nostr a empresa. Una escola de ball moderna, amb l ’ última tecnologia del mercat, i hem introdu ï t una APP pròpia en el mercat d ’ escoles de ball, una escola virtual per a ls alumnes, perquè puguin gestionar les hores de les seves classes des de casa, i l ’ assistè nc ia digital mitjançant tablets ... Situada a pocs minuts del centre, vam decidir ubicar l ’ escola al p ol ígon de l ’ Avellaneda n úm. 403, perquè els nostres alumnes tinguin la comoditat d ’ arribar per diferents entrades d ’ accés a la ciutat. É s una escola de ball pensada amb amplitud , disposa de 600 metres quadrats d ’ escola i 655 metres quadrats de pàrquing propi. Un aforament per disposar del millor espai per poder gaudir de les millor s tendències actuals de ball social i individual, pe r a ls mé s petits i per als adult s. Com que també he sigut i segueixo essent alumn a de grans professors, intentem transmetre als nostres alumnes els millors coneixements en l ’ ensenyament de la dansa, i sobretot, fer-los sentir com a casa, còmodes, i amb un tracte personalitzat, de tu a tu. Oferim a ls nostre s alumnes espai gratuïts per poder practicar el que han après a classe, a l ’ Open hour , perquè així puguin seguir gaudint del ball i coneixent gent. Udance Girona és una escola que hem creat a partir del millor equip de professors , seleccionat s un per un, segons les seves característiques i grans virtuts, i dispos em també dins l ’ equip Udance d ’ altres ballarins tant nacionals com internacionals, com ara els sis cops campions del món de salsa L.A o salsa cubana .

És tal l ’ èxit emprenedor que amb mig any de vida que té la nostr a empresa ja disposem de més de 400 alumnes. Més de 400 alumnes repartits en les múltiples disciplines que donen els nostres professors a l ’ escola : balls per a adults , com ara salsa, bachata , Z umba i lindy-hop , i ball per a nens , com ara hip-hop o breakdance , entre molts altres. La nostr a estratègia business plan és acabar el curs amb 600 alumnes. Una pla de negoci que consta d ’ una bona estratègia i campanya de màrqueting ben planificada. Es tracta d ’ u n projecte que no seria possible sense el suport del nostre patrocinador, DECATHLON Giro na , i l ’ esforç del nostre equip de professor s i l ’ equip de fotografia. I sobretot gràcies a la meva parella de ball i de vida , Xavier Rasquí, per seguir i compartir el nostre somni conjuntament, i recolzar-me sempre en totes les decisions. Gr àcies als nostres alumnes , que gràcies a ells batega el cor d ’ Udance Girona .

Tornar a l'inici