Delicatessen

La recepta : Sèpia amb pèsols

Una manera innovadora i actualitzada de preparar la tradicional sèpia amb pèsols

Llegir-ne més »

Entrevista :Martín Berasategui, un dels grans de la gastronomia mundial

Martín Berasategui és un dels xefs que més reconeixements té a nivell mundial i que assoleix, ell solet, 7 estrelles de la Guia Michelin. 

Llegir-ne més »

La Proposta : Mas Pau

El Restaurant Mas Pau representa tradició i creativitat, de la ma de 2 ex del Bulli, Xavier Sagristà als foghons, i Toni Gerez a la sala. 

Llegir-ne més »

La Proposta : Bo.TiC

Restaurant Bo.TiC : Un univers gustatiu al Baix Empordà

Llegir-ne més »

La Proposta : Els Tinars

Els germans Gascon, Marc i Elena, estan portant al El Restaurant Els Tinars de Llagostera , cap el camí de l'excel·lència

Llegir-ne més »

La Recepta : Bacallà amb cigrons i la seva tripa

Una bona recepta de quaresma : Bacallà amb cigrons i la seva tripa

Llegir-ne més »

La Proposta : Restaurant Miramar

Paco Pérez, xef del restaurant Miramar de Llançà,(2 Estrelles Michelin), és el guardià de la filosofia del  "Bulli"

Llegir-ne més »

La Recepta : Calçots amb Peus de porc crocant

Una recepta per llepar-se els dits de la ma del xef Enric Herce

Llegir-ne més »

Restaurant Els Brancs: Una majestuosa òpera del sabor

Restaurant Els Brancs de Roses , una majestuosa òpera del sabor

Llegir-ne més »

Nandu Jubany, xef del Restaurant Can Jubany

Nandu Jubany representa la manera naturalment catalana de fer alta cuina

Llegir-ne més »

RESTAURANT LES MAGNÒLIES : ARTESANIA GUSTATIVA

Un restaurant únic , guardonat amb 1* Michelin a Arbúcies

Llegir-ne més »

Jordi Roca, el petit dels germans Roca i xef dolç del Celler de Can Roca

Jordi Roca va ser considerat el mes de maig passat el millor postrer del món. És el petit dels germans Roca i ens explica la seva evolució

Llegir-ne més »