• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
📞 Tel. 617 30 60 30 · 📧 gidona@gidona.com
Gidona
  • INICI
  • REVISTES
  • VIVÈNCIES
  • ENTREVISTES
  • VIATGES
  • DELICATESSEN
  • NOTÍCIES
  • OPINIÓ
  • CONTACTE
  • SUBSCRIU-TE
  • Cercar
  • Menu Menu
Restaurant Cal Gall

Cal Gall (Sant Feliu de Boada)

Bona cuina tradicional a bon preu

Sant Feliu de Boada és un poble amagat de l’Empordanet entre Torrent i Peratallada. Una vila medieval amb una impressionant església del segle XIII on sembla que el temps passi de llarg i on trobem diferents restaurants, alguns de tota la vida.

I és aquí on el restaurant Cal Gall ha tornat a renéixer de la mà de família del restaurant Sol Blanc de Pals, on Jordi Ribas i Sonia Labrador van crear fa 3 anys una casa que s’ha convertit en lloc de pelegrinatge per als amants de la bona cuina clàssica i dels arrossos. La idea era crear un restaurant de cuina catalana i empordanesa a un bon preu, on es recuperés la tradició amb plats ben fets, senzills i deliciosos. Per aquest motiu, el germà de la Sonia, Marcos Labrador, una persona amb un llarg recorregut tant a sala com a cuina i que domina la direcció d’establiments,juntament amb la seva dona, ha agafat aquest repte sota la direcció culinària de Jordi Ribas.

La carta que han dissenyat ja entreveu una voluntat de recuperar la tradició culinària catalana i empordanesa,amb bones racions, plats atractius i intentant que el tiquet final no superi mai els 25 euros, malgrat que el dijous han creat un menú de l’arròs amb begudes incloses per 18 euros. “És un gran repte preservar la qualitat dels productes i poder oferir una bona cuina a un preu reduït”, comenten Jordi Ribas i Marcos Labrador, “i aquesta és la nostra finalitat: que la gent vingui i repeteixi”.

Per aquest motiu, a banda de la carta presenten suggeriments amb productes de temporada perquè el client tasti diferents especialitats de la casa. Entrants com la deliciosa amanida de pollastre escabetxat, la perfecta execució d’uns fantàstics calamars a la romana o d’unes croquetes de rostit amb una textura perfecta, uns senzills però bons macarrons gratinats de tota la vida o uns obligats a carta cargols Cal Gall amb un punt picant, secs, amb cansalada al fons i gratinats amb allioli. Una petita carta d’arrossos que inclou un meravellós sec de sèpia i botifarra i un altre a la cassola a l’estil empordanès amb la marca personal de Jordi Ribas.

La carta inclou també un melós rostit de Cal Gall, amb pollastre,ànec i botifarra, o un dels grans absents a moltes cartes del país com és la cassola de conill picant, molt gustós. Excepcional el platillo de botifarra de perol, carxofes i fesolets que tenien a la carta de suggeriments. Altres plats tradicionals que hi trobem són el cap i tripa de vedella i diferents carns i peixos a la brasa acompanyats sempre d’arròs amb bolets. Petita carta de postres, totes fetes a casa, en què sobta la coca de forner calenta amb xocolata volent recuperar el pa amb xocolata, i on no hi falta un bon flam d’ou o la també recuperació del braç de gitano de nata.

La carta de vins dissenyada per Marcos Labrador sorprèn per les seves referències, gens habituals i de petits productors amb una classificació de manera que el client pot veure els blancs segons si són secs o afruitats, i els negres, segons si els vol lleugers, madurs i elegants o complexes i persistents. I tot en un servei de sala amable, ràpid i molt professional.

El nou Cal Gall és, doncs, una fantàstica proposta per conèixer Sant Feliu de Boada si és que encara no es coneix i per tastar una efectiva, bona, tradicional i gustosa cuina catalana de tota la vida amb una relació qualitat-preu excepcional.

 

Pl. de l’Església, 3 – Sant Feliu de Boada – T. 972 634 841

www.restaurantcalgall.com

Compartir aquesta entrada
  • Compartir a Facebook
  • Compartir a Twitter
  • Share on WhatsApp
  • Compartir a Pinterest
  • Compartir a LinkedIn
  • Compartir a Tumblr
  • Compartir a Vk
  • Compartir a Reddit
  • Compartir per correu

Video Gidona

https://www.gidona.cat/wp-content/uploads/2019/01/anunci-gidona.mp4

Instagram

No images available at the moment

Segueix-nos!!

Entrades recents

  • Com vestir-se per anar a un casament? Encerta el look
  • n172 Maig 2022
  • La Biblioteca de Figueres mostra documentació històrica
  • Mun Bau, fundadora de Grace of No Age
  • Què cal fer quan hi ha okupes a la teva vivenda?
© Copyright - GiDona. Powered by YolandaEB
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • INICI
  • REVISTES
  • VIVÈNCIES
  • ENTREVISTES
  • VIATGES
  • DELICATESSEN
  • NOTÍCIES
  • OPINIÓ
  • CONTACTE
  • SUBSCRIU-TE
Miramar Paco Pérez i Montse Serra La traviata
Scroll to top
  • Aviso Legal
  • Política de Privacidad
  • Política de Cookies
  • Configuración de Cookies
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad