• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
📞 Tel. 617 30 60 30 · 📧 gidona@gidona.com
Gidona
  • INICI
  • REVISTES
  • VIVÈNCIES
  • ENTREVISTES
  • VIATGES
  • DELICATESSEN
  • NOTÍCIES
  • OPINIÓ
  • CONTACTE
  • SUBSCRIU-TE
  • Cercar
  • Menu Menu

Casellas i Sabrià, a la Càtedra de Gastronomia de la UdG: “Quan s’uneixen arquitectura i gastronomia són un valor a l’alça per la captació del turisme

Quim Casellas, xef del restaurant Casamar, de Llafranc, que té una estrella Michelin, i l’arquitecta Anna Sabrià van coincidir en una ponència de la Càtedra de Gastronomia, Cultura i Turisme Calonge i Sant Antoni de la Universitat de Girona que “quan l’arquitectura i la gastronomia s’uneixen són un valor a l’alça per la captació del turisme. L’experiència gastronòmica va més enllà dels plats i, invertir en reformes en el local ajuda a fidelitzar el client perquè ho veu com una deferència cap a ell”. Ambdós van ser els protagonistes d’una conferència sobre arquitectura i gastronomia organitzada per la Càtedra amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni. Des del mateix Casamar -els assistents ho van seguir online-, el xef i l’arquitecta van tractar diferents temes relacionats amb les seves professions, com la fusió entre l’arquitectura i la gastronomia o el fet que Sabrià dissenyés les obres de renovació i ampliació d’aquest establiment de Llafranc (Baix Empordà).

Compartir aquesta entrada
  • Compartir a Facebook
  • Compartir a Twitter
  • Share on WhatsApp
  • Compartir a Pinterest
  • Compartir a LinkedIn
  • Compartir a Tumblr
  • Compartir a Vk
  • Compartir a Reddit
  • Compartir per correu

Video Gidona

https://www.gidona.cat/wp-content/uploads/2019/01/anunci-gidona.mp4

Instagram

No images available at the moment

Segueix-nos!!

Entrades recents

  • n174 juliol 2022
  • ELS FIDEUS A LA CASSOLA
  • Sandra Cooper Cantant i compositora
  • Una vida al Club Nàutic Port d’Aro
  • FIRA DE LA GAMBA DE PALAMÓS
© Copyright - GiDona. Powered by YolandaEB
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • INICI
  • REVISTES
  • VIVÈNCIES
  • ENTREVISTES
  • VIATGES
  • DELICATESSEN
  • NOTÍCIES
  • OPINIÓ
  • CONTACTE
  • SUBSCRIU-TE
Recepta dolça : maduixes farcides d’escuma de crema catalana Maduixes amb escuma de crema catalana Els premis G!, la festa del turisme gironí, celebren la quinzena edició
Scroll to top
  • Aviso Legal
  • Política de Privacidad
  • Política de Cookies
  • Configuración de Cookies
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad