Casellas i Sabrià, a la Càtedra de Gastronomia de la UdG: “Quan s’uneixen arquitectura i gastronomia són un valor a l’alça per la captació del turisme
Quim Casellas, xef del restaurant Casamar, de Llafranc, que té una estrella Michelin, i l’arquitecta Anna Sabrià van coincidir en una ponència de la Càtedra de Gastronomia, Cultura i Turisme Calonge i Sant Antoni de la Universitat de Girona que “quan l’arquitectura i la gastronomia s’uneixen són un valor a l’alça per la captació del turisme. L’experiència gastronòmica va més enllà dels plats i, invertir en reformes en el local ajuda a fidelitzar el client perquè ho veu com una deferència cap a ell”. Ambdós van ser els protagonistes d’una conferència sobre arquitectura i gastronomia organitzada per la Càtedra amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni. Des del mateix Casamar -els assistents ho van seguir online-, el xef i l’arquitecta van tractar diferents temes relacionats amb les seves professions, com la fusió entre l’arquitectura i la gastronomia o el fet que Sabrià dissenyés les obres de renovació i ampliació d’aquest establiment de Llafranc (Baix Empordà).
Video Gidona
No images available at the moment
Segueix-nos!!