• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
📞 Tel. 617 30 60 30 · 📧 gidona@gidona.com
Gidona
  • INICI
  • REVISTES
  • VIVÈNCIES
  • ENTREVISTES
  • VIATGES
  • DELICATESSEN
  • NOTÍCIES
  • OPINIÓ
  • CONTACTE
  • SUBSCRIU-TE
  • Cercar
  • Menu Menu

El Vívid presenta una setantena les activitats enoturístiques a la Costa Brava

De l’1 d’abril a l’1 de maig tindrà lloc la vuitena edició del festival Vívid, un mes sencer d’activitats enoturístiques a la Costa Brava. La iniciativa promocional, impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, compta amb el suport i la participació del Consell Regulador de la DO Empordà, cellers de la DO Empordà, ajuntaments i empreses turístiques del territori, així com el centenar de membres que integren el Club de Màrqueting de la Ruta del Vi DO Empordà. En les primeres edicions, el Vívid s’ha convertit en un dels esdeveniments enoturístics més importants que es duen a terme anualment a Catalunya. 

 El 2022 el festival de l’enoturisme a la Costa Brava aposta pels objectius de desenvolupament sostenible (ODS) i la majoria d’activitats d’enguany ja apliquen criteris recollits en l’Agenda 2030, com ara la promoció de la sostenibilitat, l’ús d’energia neta o el foment dels productes de proximitat. Una de les propostes destacades en aquest àmbit és la ruta organitzada pel Consell Regulador de la DO Empordà per visitar dues experiències de viticultura ecològica al mig del Parc Natural del Cap de Creus, a les vinyes dels cellers Espelt Viticultors i Martín Faixó. El mateix celler Espelt Viticultors, amb la col·laboració de la IAEDEN (Institució Alt-Empordanesa per a la Defensa i Estudi de la Natura), també organitza un itinerari a peu per les vinyes de Vilajuïga per descobrir els tresors naturals que s’hi amaguen. El celler La Vinyeta organitza la primera plantada popular de ceps, que permetrà als participants del Vívid col·laborar en una de les feines més enriquidores d’un viticultor. I el celler Brugarol proposa l’activitat «MindfulWines entre vinyes» per connectar amb la natura i el paisatge a través dels seus vins. 

La iniciativa es dona a conèixer mitjançant el portal oficial, https://vivid.costabrava.org, i una campanya de comunicació en mitjans tradicionals i digitals, específicament a les xarxes socials. La programació d’activitats es divideix en cinc categories: esmorzars de forquilla entre vinyes, tastos en espais singulars i tastos amb personalitat, enoturisme actiu a l’aire lliure, maridatges, tiberis i tastos únics, i la darrera, art i vi.

Compartir aquesta entrada
  • Compartir a Facebook
  • Compartir a Twitter
  • Share on WhatsApp
  • Compartir a Pinterest
  • Compartir a LinkedIn
  • Compartir a Tumblr
  • Compartir a Vk
  • Compartir a Reddit
  • Compartir per correu

Video Gidona

https://www.gidona.cat/wp-content/uploads/2019/01/anunci-gidona.mp4

Instagram

No images available at the moment

Segueix-nos!!

Entrades recents

  • ELS FIDEUS A LA CASSOLA
  • Sandra Cooper Cantant i compositora
  • Una vida al Club Nàutic Port d’Aro
  • FIRA DE LA GAMBA DE PALAMÓS
  • Calonge i Sant Antoni organitza la primera edició de Festport
© Copyright - GiDona. Powered by YolandaEB
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • INICI
  • REVISTES
  • VIVÈNCIES
  • ENTREVISTES
  • VIATGES
  • DELICATESSEN
  • NOTÍCIES
  • OPINIÓ
  • CONTACTE
  • SUBSCRIU-TE
Hostal La Llagosta (Llafranc) : tradició i bon gust Alicia i Alex Teixidor- Hostal La Llagosta Ana Andreu, CEO d'Anitials Ana Andreu, CEO d’Anitials
Scroll to top
  • Aviso Legal
  • Política de Privacidad
  • Política de Cookies
  • Configuración de Cookies
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad