• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
📞 Tel. 617 30 60 30 · 📧 gidona@gidona.com
Gidona
  • INICI
  • REVISTES
  • VIVÈNCIES
  • ENTREVISTES
  • VIATGES
  • DELICATESSEN
  • NOTÍCIES
  • OPINIÓ
  • SALUT
  • MASCOTES
  • CONTACTE
  • SUBSCRIU-TE
  • Cercar
  • Menu Menu

Maduixes amb cremós de formatge

Ingredients per a 4 persones:

  • Pa de pessic o magdalenes tallades a daus
  • 300 g de formatge mascarpone
  • 400 g de maduixes
  • 50 g de sucre
  • 3 làmines de gelatina
  • 150 ml de nata líquida

Descobreix com fer aquest cremós a la plana 73 https://www.gidona.cat/n185-juny-2023/

Compartir aquesta entrada
  • Compartir a Facebook
  • Compartir a Twitter
  • Share on WhatsApp
  • Compartir a Pinterest
  • Compartir a LinkedIn
  • Compartir a Tumblr
  • Compartir a Vk
  • Compartir a Reddit
  • Compartir per correu

Video Gidona

https://www.gidona.cat/wp-content/uploads/2019/01/anunci-gidona.mp4

Instagram

Follow on Instagram

Pàgines

  • INICI
  • REVISTES
  • VIVÈNCIES
  • ENTREVISTES
  • VIATGES
  • DELICATESSEN
  • NOTÍCIES
  • OPINIÓ
  • SALUT
  • MASCOTES
  • CONTACTE
  • SUBSCRIU-TE

Entrades recents

  • FESTA DE LA CERVESA DE PLATJA D’ARO
  • VIVÈNCIES d’Octubre: Edith Bagué, una dona dissenyadora i empresària, representant les tendències de la roba italiana, al costat de la marca LIUJO
  • n189 Octubre 2023
  • NISSAN CAMPS MOTOR GIRONA
  • Por del fracàs
© Copyright - GiDona. Powered by YolandaEB
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
pollastre en escabetx ? ummmmPLATJA D’ARO ; – ) AL XALARO M’HI PARO
Scroll to top
  • Aviso Legal
  • Política de Privacidad
  • Política de Cookies
  • Configuración de Cookies
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad