“Girona Bons Fogons” presenta les 16enes. Jornades de la Tòfona
El passat 7 de març es van començar les setzenes jornades de la tòfona a Girona, organitzades pel col·lectiu de cuina Girona Bons Fogons.
La cvampanya que s’allargarà fins el 15 de març, coincidint amb el Fòrum Gastronòmic Girona , oferirà als diferents restaurants d’aquest col·lectiu, un gran ventall de plats elaborats amb aquest preuat tresor culinari de la cuina tradicional.
Ja són 16 anys que “Girona Bons Fogons” organitza aquestes jornades i per aquest motiu van instal·lar davant del Mercat del Lleó una carpa on van convidar a tothom a un tast de pa amb oli i tòfona negra “melanosporum” llescada i oferta per diferents cuiners d’aquest col·lectiu.
“Girona Bons Fogons” agrupa als restaurants Àpats, El Celler de Can Roca, Duc de l’Obac, Egg Gastronomia, Massana, Occi, Divinum, La Riera de Sant Martí Vell, Umai i Novara Hotels.
Video Gidona
No images available at the moment
Segueix-nos!!