Jordània: Relaxa’t als millors hotels del Mar Mort

Jordània: relaxa’t al Mar Mort Les innumerables propietats terapèutiques de l’spamés gran del món, garantitzen un descans molt saludable en terres jordanes. Deixar-te mimar per les aigües del Mar Mort, les aigües més riques en sals minerals del món, i que els seus beneficis atrauen a milers de visitants i celebrities des de temps del rei Herodes i de la reina egípcia Cleopatra. I és que estem parlant de l’spamés gran del món!

A 416 metres per sota del nivell del mar, el Mar Mort suposa el punt més baix de la terra! Flanquejat a l’est per muntanyes i a l’oest pels turons de Jerusalem, la seva orografia li atorga una bellesa pròpia d’un altre món. Malgrat que la zona no està molt poblada i es manté una relativa calma, se sap que és el bressol de 5 ciutats bíbliques: Sodoma, Gomorra, Adama, Seboimi Segor. Amb 10 vegades més de sal que la resta dels mars del planeta, les seves aigües són riques de sals minerals. Combinant aquest efecte de les aigües amb el fang que trobarem al llarg de la costa, fa que sigui molt saludable, millorant la circulació, l’artritis, al·lèrgies i revitalitzant la pell.

Qualsevol viatge al Mar Mort ha d’incloure una visita a alguna de les instal·lacions d’spa de primera classe a qualsevol dels luxosos hotels de la zona, com és el cas de l’Antara Spa del Kempinski Hotel Ishtar Dead Sea, en un paratge increïble. També a la vora del Mar Mort es troba l’impressionant Zara Spa del Mövenpick Resort & Spa Dead Sea, un dels refugis més prestigiosos del món amb més de 6.000 m2 dedicats a mimar els sentits i a relaxar i revitalitzar la ment. Una altra opció és The Spa del Jordan Valley Marriot Resort & Spa, amb extraordinaris tractaments tradicionals amb productes únics. Les aigües termals de Hammamat Ma’in estan situades a 264 metres per sota del nivell del mar i és un dels oasi més impressionants del món i on les fissures soterrànies de lava escalfen l’aigua fins assolir els 63ºC! Aquí es troba Evason Ma’in Hot Springs & Six Senses Spa amb una gran varietat de serveis i tractaments cosmètics.

Mes informació: www.sp.visitjordan.com