• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
Tel: 972 967 497 / 603 84 85 52 / 661 40 11 56 · gidona@gidona.com
Gidona
  • INICI
  • REVISTES
  • VIVÈNCIES
  • ENTREVISTES
  • VIATGES
  • DELICATESSEN
  • NOTÍCIES
  • OPINIÓ
  • SALUT
  • MASCOTES
  • CONTACTE
  • SUBSCRIU-TE
  • Cercar
  • Menu Menu

Peralada reforça el seu vincle amb el xef Paco Pérez

El vincle entre el xef i Peralada es va iniciar l’estiu passat amb el restaurant Shiro by Paco Pérez, una original i elegant proposta als jardins del Castell de Peralada que aquest any torna, i amb més força, durant el mes de juliol. La carta reflecteix un extraordinari viatge sensorial per les grans fonts d’inspiració del xef que el van seduir a Àsia. Els mercats de Tòquio, els aromes dels carrers de Singapur o Bangkok, les espècies de Hanoi o l’avantguarda gastronòmica de Seül. Sabors que ens transporten a terres llunyanes amb una proposta informal, però única. Com la gamba de la Mar d’Amunt a Tailàndia o el tàrtar de Wagyu amb caviar.

Situat a l’Hotel Peralada 5*, el Restaurant l’Olivera by Paco Pérez és el segon projecte que vincula el xef amb el grup familiar, on ha assumit la direcció gastronòmica. La nova proposta respecta l’essència de l’Empordà, però amb una visió avantguardista a partir dels millors productes de proximitat. Plats suculents com l’arròs socarrat de sèpia i gamba, pèsols en el seu entorn o còctel de cítrics a partir d’ara també es podran gaudir al nou espai que s’inaugura aquest estiu a l’hotel, la Terrassa de la Masia, un espai que amplia la zona del restaurant per poder gaudir de la carta a l’aire lliure.

A més, l’Hotel Peralada presenta els seus nous esmorzars a taula by Paco Pérez, proposta pensada i creada per Paco Pérez i que es fonamenta en productes de proximitat, com són els embotits locals, els formatges empordanesos o els sucs de fruita fresca de temporada que varien dia a dia. I per completar l’exquisida experiència, el xef ha preparat un esmorzar a la carta, amb plats com ara l’ou a la benedictina amb pernil ibèric, l’escuma de iogurt amb fruites vermelles o el gofra amb almívar de llet i nata.

L’última novetat que reforça el vincle del xef amb Peralada és la dels Events by Paco Pérez, una oferta gastronòmica plena d’amor, passió i dedicació per a casaments i celebracions tant privades com professionals.

Compartir aquesta entrada
  • Compartir a Facebook
  • Compartir a Twitter
  • Share on WhatsApp
  • Compartir a Pinterest
  • Compartir a LinkedIn
  • Compartir a Tumblr
  • Compartir a Vk
  • Compartir a Reddit
  • Compartir per correu

VOLS SUBSCRIURE’T A LA NOSTRA REVISTA?

La pots rebre còmodament en format digital cada mes al teu correu, o en format físic al teu domicili!

Clic aqui

Pàgines

  • INICI
  • REVISTES
  • VIVÈNCIES
  • ENTREVISTES
  • VIATGES
  • DELICATESSEN
  • NOTÍCIES
  • OPINIÓ
  • SALUT
  • MASCOTES
  • CONTACTE
  • SUBSCRIU-TE

Entrades recents

  • nº 212 Gidona Setembre 2025
  • nº 211 Gidona Agost 2025
  • nº 210 Gidona Juliol 2025
  • nº 209 Gidona Juny 2025
  • Els múltiples beneficis de la teràpia assistida amb animals: connexió, salut i emocions
© Copyright - GIDONA
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
El proper dia 9 de juliol, torna el Julivia, el bus que recorre els principals...Restaurant Cal Gall (Sant Feliu de Boada)
Scroll to top
  • Aviso Legal
  • Política de Privacidad
  • Política de Cookies
  • Configuración de Cookies
Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, acceptes l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits.    Ver
Privacidad
Contacta'ns!
WhatsApp
Hola 👋 Com podem ajudar-te?
Enviar un missatge