• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
📞 Tel. 617 30 60 30 · 📧 gidona@gidona.com
Gidona
  • INICI
  • REVISTES
  • VIVÈNCIES
  • ENTREVISTES
  • VIATGES
  • DELICATESSEN
  • NOTÍCIES
  • OPINIÓ
  • SALUT
  • MASCOTES
  • CONTACTE
  • SUBSCRIU-TE
  • Cercar
  • Menu Menu

L’escabetx és un tipus d’adob que, abans de neveres i congeladors, va néixer com a forma de conservació casolana, sobretot per al peix i per a peces de caça. Aquest mes, però, us portem aquest escabetx de pollastre perquè és un plat fresc i divertit, que es pot menjar tebi o directament fred i resulta perfecte per a aquesta transició de primavera a estiu.

Per començar, pelem i rentem la ceba, i després la tallem en juliana (tires fines). Les pastanagues també les podem pelar, però si les deixem amb la pell aprofitarem al màxim els carotens que s’hi concentren. Així que les rentem bé sota l’aixeta i les tallem a rodelles. Reservem ambdues coses i passem a preparar els grans d’all. No els pelem, però sí que hi fem un tall transversal.

Si la vols llegir tota clica l’enllàç   https://www.gidona.cat/n185-juny-2023/

Compartir aquesta entrada
  • Compartir a Facebook
  • Compartir a Twitter
  • Share on WhatsApp
  • Compartir a Pinterest
  • Compartir a LinkedIn
  • Compartir a Tumblr
  • Compartir a Vk
  • Compartir a Reddit
  • Compartir per correu

Video Gidona

https://www.gidona.cat/wp-content/uploads/2019/01/anunci-gidona.mp4

Instagram

Follow on Instagram

Pàgines

  • INICI
  • REVISTES
  • VIVÈNCIES
  • ENTREVISTES
  • VIATGES
  • DELICATESSEN
  • NOTÍCIES
  • OPINIÓ
  • SALUT
  • MASCOTES
  • CONTACTE
  • SUBSCRIU-TE

Entrades recents

  • FESTA DE LA CERVESA DE PLATJA D’ARO
  • VIVÈNCIES d’Octubre: Edith Bagué, una dona dissenyadora i empresària, representant les tendències de la roba italiana, al costat de la marca LIUJO
  • n189 Octubre 2023
  • NISSAN CAMPS MOTOR GIRONA
  • Por del fracàs
© Copyright - GiDona. Powered by YolandaEB
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
DOLORS BASSA I COLL : Juny, mes de realitat i veritat! El proppassat mes de...Et semblen bé unes maduixes amb cremós de formatge????
Scroll to top
  • Aviso Legal
  • Política de Privacidad
  • Política de Cookies
  • Configuración de Cookies
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad