• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
📞 Tel. 617 30 60 30 · 📧 gidona@gidona.com
Gidona
  • INICI
  • REVISTES
  • VIVÈNCIES
  • ENTREVISTES
  • VIATGES
  • DELICATESSEN
  • NOTÍCIES
  • OPINIÓ
  • CONTACTE
  • SUBSCRIU-TE
  • Cercar
  • Menu Menu
Maduixes amb escuma de crema catalana

Recepta dolça : Maduixes farcides d’escuma de crema catalana

Per : Àuria Bel
Cap de pastisseria de l’Hotel-Restaurant Sa Punta (Pals)

Us presento unes delicioses postres lleugeres, senzilles i refrescants per celebrar l’arribada de la primavera.

Ingredients per a 6 persones:

18 maduixes grans

1 sifó de mig litre i dues càrregues

300 ml de nata líquida per muntar

60 ml de llet fresca

60 g de sucre morè (o xilitol per a diabètics)

2 rovells d’ou (40 g)

1 fulla de gelatina hidratada

1 branca de canyella

la pell de mitja llimona

la pell de mitja taronja

pell confitada

pinyons caramel·litzats

fulles de menta o flors (opcional).

Preparació:

Començarem primer preparant l’escuma de crema catalana.

Infusionem la llet i la nata amb el sucre, la canyella i la pell dels cítrics. Després ho apartem del foc i hi afegim els rovells batuts i la gelatina hidratada, ho barregem bé i ho tapem. Ho deixem infusionar i que es refredi.

Un cop fred, ho colem amb un colador fi, omplim el sifó amb la barreja i el carreguem amb les dues càrregues.

A continuació, ho reservem a la nevera de 2 a 4 hores en posició horitzontal fins al moment d’omplir les maduixes i servir-les.

Per a la preparació de les maduixes, primer les rentem molt bé els tallem la part superior. Després en buidem la part de l’interior com es mostra a la foto, deixant una mica d’espai, i tallem una mica la punta de sota per fer la base perquè s’aguantin.

Anem col·locant una mica de pell confitada de cítrics en el fons de les maduixes i les omplim amb l’escuma de crema catalana, agitant bé el sifó abans de servir.

Quan ja les tenim emplenades, donem el toc decoratiu a les nostres maduixes, afegint-hi alguna fulla de menta o flors, i acabem amb un toc caramel·litzat d’alguna fruita seca caramel·litzada. Jo hi he posat pinyons.

S’han de servir acabades de preparar.

Compartir aquesta entrada
  • Compartir a Facebook
  • Compartir a Twitter
  • Share on WhatsApp
  • Compartir a Pinterest
  • Compartir a LinkedIn
  • Compartir a Tumblr
  • Compartir a Vk
  • Compartir a Reddit
  • Compartir per correu

Video Gidona

https://www.gidona.cat/wp-content/uploads/2019/01/anunci-gidona.mp4

Instagram

No images available at the moment

Segueix-nos!!

Entrades recents

  • Com vestir-se per anar a un casament? Encerta el look
  • n172 Maig 2022
  • La Biblioteca de Figueres mostra documentació històrica
  • Mun Bau, fundadora de Grace of No Age
  • Què cal fer quan hi ha okupes a la teva vivenda?
© Copyright - GiDona. Powered by YolandaEB
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • INICI
  • REVISTES
  • VIVÈNCIES
  • ENTREVISTES
  • VIATGES
  • DELICATESSEN
  • NOTÍCIES
  • OPINIÓ
  • CONTACTE
  • SUBSCRIU-TE
A l’estudi de Núria Pallisera Núria Pallisera Casellas i Sabrià, a la Càtedra de Gastronomia de la UdG: “Quan s’uneixen...
Scroll to top
  • Aviso Legal
  • Política de Privacidad
  • Política de Cookies
  • Configuración de Cookies
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad