L’entrevista

Sandra Cooper

Cantant i compositora

“Aquest projecte està dedicat a les dones, en especial a les mares solteres. Vull servir d’inspiració per als somnis callats i els projectes inacabats”

L’anomenen l’Amy Winehouse gironina i, amb trenta-cinc anys, podem dir que és una dona emprenedora en tots els sentits.

Va néixer el 23 d’abril del 1987 a Girona i, de ben petita, Sandra Cooper ja tenia un do especial per a la música, que més tard descobriria escrivint les seves pròpies cançons.

Quan i com vas començar en aquest món? La teva professió real no és aquesta, oi?

Vaig començar a estudiar música al Taller de Músics de Barcelona a vint-i-un anys. Quan en tenia vint-i-sis, vaig reprendre un any per aprendre a cantar en big band, però després la meva vida es va bolcar a cuidar el meu petit, l’Arthur, i a portar la meva escola d’anglès, la Cooper Kids School, que va tenir vida fins a l’inici de la pandèmia.

Ets mare soltera, i avui en dia deu ser molt difícil compaginar la vida personal i la laboral amb un fill petit…

Ha estat un període de canvis vitals per poder entregar-me a la música durant aquest últim any. La vida és màgica i m’ha portat el suport del pare i de l’equip familiar que no havia tingut abans. Per tant, la música ha alliberat la mare per compartir responsabilitats en un cinquanta per cent amb el pare. Tot un èxit!

La teva vida va donar un tomb quan el guitarrista d’Amy Winehouse, Robin Banerjee, es va posar en contacte amb tu per fer concerts junts. Com va ser?

Segueix l’entrevista a la revista clicant la secció revistes.