Els millors postres de la mà de la nostre estimada Àuria Bel Del Restaurant Sa Punta de Pals
Cilindre de carbassa amb galetes Speculoos i fruita
Ingredients:
380 gr de puré de Carbassa cuita
200 ml de llet
100 ml de nata
60 gr de rovells d’ou (3)
80 gr de sucre morè
2 fulles de gelatina prèviament hidratades
4 Llavors de Cardamom o vainilla
Per adornar:
Galetes Speculoos
Mango
Fruita de temporada
PER SABER COM ARRIBAR FINS AL FINAL ENTRA A LA REVISTA ONLINE I ACABA AQUEST MERAVELLÓS POSTRE
Video Gidona
Pàgines
Entrades recents
- Neus Vila i Figareda – Històries de dones amb connexió personal: la Ramona
- La tria literària de juny 2023
- El grup Perelada celebra el seu centenari amb una exposició immersiva a l’IDEAL
- Júlia Serrat: El penya – segat de cristall , el pervers preu del poder
- Els enginyers del sector públic exigeixen l’equiparació en la classificació professional