• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
📞 Tel. 617 30 60 30 · 📧 gidona@gidona.com
Gidona
  • INICI
  • REVISTES
  • VIVÈNCIES
  • ENTREVISTES
  • VIATGES
  • DELICATESSEN
  • NOTÍCIES
  • OPINIÓ
  • SALUT
  • MASCOTES
  • CONTACTE
  • SUBSCRIU-TE
  • Cercar
  • Menu Menu

Els millors postres de la mà de la nostre estimada Àuria Bel Del Restaurant Sa Punta de Pals

Cilindre de carbassa amb galetes Speculoos i fruita

Ingredients:

380 gr de puré de Carbassa cuita

200 ml de llet

100 ml de nata

60 gr de rovells d’ou (3)

80 gr de sucre morè

2 fulles de gelatina prèviament hidratades

4 Llavors de Cardamom o vainilla

Per adornar:

Galetes Speculoos

Mango

Fruita de temporada

PER SABER COM ARRIBAR FINS AL FINAL ENTRA A LA REVISTA ONLINE I ACABA AQUEST MERAVELLÓS POSTRE

Compartir aquesta entrada
  • Compartir a Facebook
  • Compartir a Twitter
  • Share on WhatsApp
  • Compartir a Pinterest
  • Compartir a LinkedIn
  • Compartir a Tumblr
  • Compartir a Vk
  • Compartir a Reddit
  • Compartir per correu

Video Gidona

https://www.gidona.cat/wp-content/uploads/2019/01/anunci-gidona.mp4

Instagram

Follow on Instagram

Pàgines

  • INICI
  • REVISTES
  • VIVÈNCIES
  • ENTREVISTES
  • VIATGES
  • DELICATESSEN
  • NOTÍCIES
  • OPINIÓ
  • SALUT
  • MASCOTES
  • CONTACTE
  • SUBSCRIU-TE

Entrades recents

  • Neus Vila i Figareda – Històries de dones amb connexió personal: la Ramona
  • La tria literària de juny 2023
  • El grup Perelada celebra el seu centenari amb una exposició immersiva a l’IDEAL
  • Júlia Serrat: El penya – segat de cristall , el pervers preu del poder
  • Els enginyers del sector públic exigeixen l’equiparació en la classificació professional
© Copyright - GiDona. Powered by YolandaEB
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
L’arròs de la Encarni Fernández del Restaurant Celler de la planass...Festa de la cervesa a Platja d’Aro
Scroll to top
  • Aviso Legal
  • Política de Privacidad
  • Política de Cookies
  • Configuración de Cookies
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad