Vins i Licors Grau, guardonada com a millor distribuïdora independent per la XVI edició dels premis empresarials Mercado del Vino y la Distribución a la seu de la Comunitat de Madrid
Madrid dimarts 7 de març de 2023
L’empresa Vins i Licors Grau va rebre, a la seu de la Comunitat de Madrid, el reconeixement com a millor distribuïdora independent en la XVI edició dels premis empresarials Mercados del Vino y la Distribución, una publicació líder en el sector que, des de fa setze anys, organitza aquesta gala per distingir les millors empreses del sector del vi del país.
En la mateixa categoria, estaven nominats com a finalistes, juntament amb Vins i Licors Grau, la Bodeteca i l’empresa catalana Vila Viniteca.
El Sr. Jordi Grau, copropietari de Vins i Licors Grau juntament amb la seva esposa, Maria Dolors Segarra, també present a la gala, va recollir el premi en nom de tota la família Grau, i va agrair el reconeixement rebut “a tants anys de dedicació a un món
apassionant en el qual, sense dubte, continuarem treballant amb la mateixa voluntat i energia”. Així mateix, Jordi Grau va dedicar unes paraules a “tots i totes les elaboradores, bodegues, enòlegs i enòlogues per la seva feina i el seu compromís amb el món de la distribució i amb Vins i Licors Grau en particular. Una empresa de la petita localitat de Palafrugell, província de Girona, que amb un gran esforç ha intentat posicionar-se entre les millors distribuïdores del país”. El Sr. Grau va tancar el seu discurs felicitant la resta de nominats i guardonats.
Formaven part del jurat dels guardons representants de l’Incavi, d’Asaja, d’Anged, d’Asedas, d’Interprofesional del Vino de España, de la Federación Española del Vino i d’ACES, entre altres organismes.
La vetllada va comptar amb la presència, entre altres autoritats, de la presidenta de Mercados del Vino y la Distribución, Mónica Muñoz; la viceconsellera de Medi Ambient i Agricultura de la Comunitat de Madrid, Paloma Tejero Toledo, i el director general d’Indústria Alimentària del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació, José Miguel Herrero.